Představení módů v betě LawBreakers

Představení módů v betě LawBreakers
15:50, 27.06.2017

Brutálně rychlá střílečka LawBreakers od studia Boss Key a hlavně Cliffa Bleszinského se chystá na PC a PS4 už 8. srpna/augusta. Jelikož je vydání za rohem je potřeba hru pořádně otestovat a kvůli tomu startuje už tento týden beta. Ta zatím poběží pouze na PC, ale bude otevřená všem 30.6. Ti jenž mají kód do uzavřené části budou moci hrát už zítra.

Jako přípravu na ten masakr vydalo studio několik videí. Ty popisují jaké specifika mají herní módy obsažené. Když se na to podíváte, tak se většinou jedná o převlečené módy z jiných FPS, ale s nějakou specialitou. Říkají tomu "unikátní Boss Key příchuť", inu uvidíme. Místo Capture the Flag je tu Battery, kdy po odnesení baterky je třeba ji ještě bránit a nabít. Když ji neubráníte, tak protivník má už před nabitou. Uplink zase uploaduje data ze satelitu - hodně podobné battery. V Blitzballu je třeba donést míč do základny protivníka, ale pokud to bude moc dlouho trvat, tak trošku bouchne. Turf War je něco jako Hardpoint, ale bojuje se o tři pozice na mapě, které jakmile obarvíte, tak do resetu zůstanou vašeho týmu.

Podívejte se sami na krátké vysvětlující videa a řekněte jak to na vás působí. Zprávy o PS4 betě zatím nejsou, ale je očekávána.


DALŠÍ

CGwillWin