hw
Zbavte sa dokovacej stanice u Nintenda Switch

Zbavte sa dokovacej stanice u Nintenda Switch
08:10, 25.06.2017

Nintendo Switch je rozbehnutý vlak, ktorý zbiera zelené čísla týždeň čo týždeň. Táto originálna hybridná platforma sa tak rozšírila ako mor a skôr či neskôr si začnete všímať jej prítomnosť aj v našich regiónoch. Nápad je jedna vec a realizácia však druhá a Nintendo rozhodne pár vecí pri produkcii podcenilo. Nebudeme sa vracať k ich cenovej politike a poďme rovno na kostnú dreň.

Dokovacia stanica, ktorá umožňuje preniesť obraz z tabletu do TV, je kus predraženého plastu, ktorý nieje ničím viac než nepraktickou replikou hriankovača a organizátorom káblov. Objavili sa dokonca nepotvrdené fotografie konzole s deformovaným tvarom, čo malo údajne za následok dlhé hranie v doku. Aj preto sa už pár ľudí rozhodlo Switch vylepšiť o svoj nápad a jedným z nich je aj Kickstarter projekt Switch-Con. Ten vám umožní jednoducho a variabilne prepojiť Switch cez HDMI port bez toho aby ste museli konzolu niekam zasúvať. Celé to beží samozrejme na USB-C porte a navyše vás táto cca 60 dolárová vecička môže prepojiť s telefónom či tabletom. Autorom stačilo len obyčajných 5 000 šupiek aby sa dostali do nejakej distribučnej fáze (čiže už mali projekt dávno pripravený), ale konzumenti im už naložili na konto cez 30 000 dolárov, čo je dôkaz veľkého záujmu o odstránenie doku z hry.

Klik pro zvětšení (Zbavte sa dokovacej stanice u Nintenda Switch)

Aby sme vám ale dali na výber, tak aj firma Nyko sa rozhodla tiež hodiť dok cez palubu a pripravuje jeho oklieštenú verziu v hodnote cca 40 dolárov (rozmery: 2.5x3.0x1.0) a to na deviaty mesiac tohto roka. Ako vyzerá ich vízia sa môžete pozrieť nižšie a rozhodnúť sa tak medzi dvoma sympatickými variantami, ako sa Nintendu na ich predražený nepodarok vykašľať.

Klik pro zvětšení (Zbavte sa dokovacej stanice u Nintenda Switch)

Klik pro zvětšení (Zbavte sa dokovacej stanice u Nintenda Switch)

DALŠÍ

CGwillWin