25 minut z Monster Hunter World ukazuje, že je to regulérní část série

25 minut z Monster Hunter World ukazuje, že je to regulérní část série
15:00, 20.06.2017

Od oznámení Monster Hunter World panovali obavy, že nepůjde o regulérní hru ze série, ale stupidní verzi pro západní trh. Tyto stížnosti zaznívali zejména z fanatického Nintendo jádra, kterému se nechce úplně smířit s tím, že série už není exkluzivním mazlíkem Nintenda. Naštěstí Capcom má hodně co ukázat co se týče World.

Na streamu z japonska předvedl producent hry demo, které bylo ukazováno na E3 a je tu mnoho k vidění a rozhodně rozptyluje mnoho obav. World znamená svět MH, ale v živoucím propojeném provedení. Těch map bude ve hře více, ale zatím ukazují pouze tuto Ancient Forrest. Plavání bude sloužit pouze k přesunu po mapě, ale žádné podvodní lovy se nekonají.

V samotném gameplayi uvidíme jak hráč přijme quest. Na mapě se zobrazí přibližná pozice monstra. Dále pak ukazuje jak "živý" svět to je. Monstra bojují mezi sebou a je tu vidět náznak potravního řetězce. Toho využívá hráč, že navede lovené monstrum, aby se popralo s dalším a on z toho těžil. Mount monstra také ukázán a nějaké nové stopování pomocí much. Úprk jak monstra tak lovce je naprostá klasika.

Výbušným barelem (klasika série) tu zničí přehradu a nechá se spláchnout. Další hráči se připojí a bojují s monstrem společně. Ze zbraní používají greatsword, luk, lehkou bowgun a kladivo. Inu podívejte se sami, určitě se brzy objeví i nějaké detailnější analýzy gameplaye, minimálně Arekkz už na jedné pracuje tak se dozvíme více. Každopádně za mě, tohle je regulérní Monster Hunter a já se nemohu dočkat.


DALŠÍ

CGwillWin