Další indikace, že Fifa na Switch bude ořezaná

Další indikace, že Fifa na Switch bude ořezaná
13:16, 07.06.2017

Ačkoliv se jeden model z EA proletěl na představení Nintenda Switch, aby před červenou obrazovkou řekl "Fifa bude na Switch", tak to zdaleka neznamená, že ta Fifa bude stát za řeč. Před dvěma dny spatřil světlo světa trailer na Fifa 18 s Ronaldem v čele. Pod trailerem šlo shlédnout oblíbenou poznámku, kterou EA říká, že některé zákazníky tak trochu "ojebává".

Těmi zákazníky myslím majitele Xbox 360 a PlayStation 3. Ti sice každý rok dostávají hru s novou číslovkou, novými soupiskami a samozřejmě mikrotransakčním Ultimate Team, aby se dali hráči ještě vyždímat více. Ale jinak je to v základu několik let stará hra. Starý engine ji brzdí tam, kde skončila předchozí generace a nenabízí většinu toho proč stojí za to nové díly kupovat - například příběhový mód The Journey.

Tak a přesně do této skupinky se řadí i Nintendo Switch. V oficiálním oznámení Fifa 18 stojí, že Frosbite Engine bude dostupný jen na PS4, XONE a PC. A také, že The Journey: Hunter Returns nebude dostupné na Switch, X360 a PS3.

Co si z toho odnést? Jelikož jsou to pouze kusé informace, je třeba se pouze mít na pozoru. Doufejme, že během E3 EA některé z těchto věcí vyvrátí (i když o tom pochybuji). Rád bych viděl pořádnou Fifu na Switchi a ne pouhý port čtyři roky staré hry.


DALŠÍ

CGwillWin