Ultra Pokémoni stále pouze na 3DS

Ultra Pokémoni stále pouze na 3DS
07:48, 07.06.2017

Včerejší Nintendo Direct na téma Pokémonů nechával mnoho fanoušků doufat, že se konečně oblíbená série dostane na nejnovější hračku jménem Switch. To se sice stalo (o tom více v dalším článku), ale jen tak na půl. Standardní RPG Pokémoni totiž zatím nikam nejdou a zůstávají na 3DS. Přivítejme Pokémon Ultra Sun a Ultra Moon.

Ano zdá se, že Nintendo dovádí systém prodat jednu věc skalním fanouškům víckrát k dokonalosti. To, co by normálně obsáhlo nějaké větší DLC za nižší cenu se tu chystá jako "zbrusu nové" hry. Nabídnou nový příběh a hlavně nové Pokémony k chycení. To však nezachrání, že se převážně budou odehrávat na stejných ostrovech (spekuluje se, že se objeví nějaké nové ostrovy) a prakticky půjde o více méně stejnou hru. Což je věc, kterou Game Freaku vyčítám už pár let, protože 3DS hry se nikam neposouvají a vypadají všechny stejně.

Takže toto oznámení má relativně hořkou pachuť, že nejde o nic extra nového a že stále pouze na Nintendo 3DS. Tyto dvě hry vyjdou 17. listopadu/novembera. Tak řekněme alespoň vtipný easter egg z těch minima záběrů ze hry je, že Nintendo Switch ve hře nahradilo Wii U. Opravdu ani herním postavám netrvalo zahodit špatnou konzoli za pořádnou.


DALŠÍ

CGwillWin