Wargaming se spojil s Warner Bros

Wargaming se spojil s Warner Bros
21:28, 05.06.2017

Na podporu nadcházejícího akčního thrilleru filmu Dunkirk, napsaného a režírovaného Christopherem Nolanem, spolupracují Wargaming.net a Warner Bros, aby oživili vzpomínku na významnou událost druhé světové války. Wargaming, leader v online hrách s tématikou právě WWII s bezplatnou hratelností a základnou 180 miliónů hráčů, tak i nadále vyzdvihuje nejen důležité historické okamžiky, ale také válečná vozidla, která formovala výsledky války.

Evakuace známá jako „Zázrak z Dunkirku“ se uskutečnila od 26. května do 4. července 1940, když stovky tisíc spojeneckých vojáků čelili obléhání německou armádou na plážích francouzského Dunkirku. Vzhledem k tomu, že kolem nich zuřila bitva, mnozí byli převezeni do bezpečí za použití civilních i vojenských lodí. Historií této masivní mobilizace, mnoha osobními příběhy, ale také nadějí, se zabývá právě snímek Dunkirk. "Věříme, že Dunkirk Christophera Nolana bude pro všechny nezapomenutelným filmem o jedné z nejdůležitějších snah o záchranu životů v druhé světové válce," uvedl Erik Whiteford, vedoucí marketingu, Wargaming America.

Opravdová herní akce přijde v červenci, kdy do naší Wargaming herní trilogie přijde několik zbrusu nových eventů. Celá řada misí čeká na všechny, kdo vstupují do našich bitev. Připojte se k Wargamingu a vyrazte do vzduchu, na zem a na moře s hrami World of Warplanes, World of Warships a World of Tanks. Film Dunkirk společnosti Warner Bros. dorazí do kin 21. července 2017.

DALŠÍ

CGwillWin