Připojte se k válce klanů v Injustice 2

Připojte se k válce klanů v Injustice 2
12:28, 30.05.2017

Už skoro dva týdny je na trhu výtečná bojovka Injustice 2. Naši recenzi očekávejte v následujících dnech, ale pokud patříte k fanouškům série a máte chuť poměřit síly s ostatními hráči z ČR, tak distributor Cenega Czech pro vás ve spolupráci s Czech Arcade připravila turnaj ve zmíněné hře. Hlavní cenou je 10000Kč, trofej a účast v turnaji ve Velké Británii. Následuje kompletní tisková zpráva:

Společnost Cenega Czech ve spolupráci s Czech Arcade Vás srdečně zve na turnaj Injustice 2!

Patříte k fanouškům bojové série Injustice, nebo máte prostě jen soutěživou povahu a rádi se postavíte výzvě? Utkejte se s ostatními hráči v turnaji Injustice 2 a hrajte o zajímavé ceny!

Klik pro zvětšení (Připojte se k válce klanů v Injustice 2)

Výherce hlavního turnaje získá 10 000 Kč z celkových prize money ve výši 15 000 Kč, unikátní trofej v limitované edici a kvalifikaci na turnaj Injustice 2 ProSeries, který se bude konat ve Velké Británii, a to včetně hrazené letenky a ubytování. Další dva výherci získají věcné ceny, jako je mikina, triko, čepice a karty.

Klik pro zvětšení (Připojte se k válce klanů v Injustice 2)

Injustice™ 2 pokračuje v příběhu představeném v Injustice™: Gods Among Us. Příběh se odehrává v roztříštěném univerzu, kde jsou veškerá pouta zpřetrhána a každá aliance je ve válce. Batman™ a jeho spojenci pracují společně na opětovném spojení jednotlivých střípků společnosti a zároveň se pouští do boje s těmi, kteří usilují o obnovení Supermanovy nadvlády. Uprostřed tohoto chaosu se náhle objevuje nová hrozba, která může ohrozit existenci samotné planety Země. Samotní hráči se rozhodnou, ke komu tíhne jejich loajalita. Navíc budou mít možnost si plně přizpůsobovat všechny ikonické DC postavy díky unikátní a mocné výbavě, kterou získají během hraní.

Klik pro zvětšení (Připojte se k válce klanů v Injustice 2)

Turnajové klání proběhne na konzolích PlayStation 4 a sestává ze 2 kvalifikačních turnajů, které proběhnou online, a hlavního turnaje, který se bude konat 22. 7. 2017 v zábavním centru FunArena v Praze. Sledujte oficiální stránky turnaje na injustice2.cz, kde se dozvíte více informací včetně pravidel turnaje.

První online kvalifikační turnaj proběhne 13. 6. 2017, druhý pak 24. 6. 2017.

Klik pro zvětšení (Připojte se k válce klanů v Injustice 2)

Pravidla turnaje Injustice 2 a další důležité informace naleznete na oficiálních stránkách turnaje www.injustice2.cz. Pořadatelem akce je Czech Arcade a Cenega Czech. Pro více informací o místě konání hlavního turnaje navštivte oficiální stránky zábavního centra Funarena.


DALŠÍ

CGwillWin