LawBreakers oznámeno na PS4

LawBreakers oznámeno na PS4
18:30, 22.05.2017

To co jsem osobně čekal od začátku se stalo skutečností. Velkohubý Cliff najednou zapomněl, že dělá master race střílečku a podobné nesmysly co mu lezly z úst, a jeho LawBreakers se letos na podzim ukáží ná PlayStation 4. Přesné datum zatím není známo, ale vzhledem k multiplayer podstatě hry bude za nižší cenu 29,99USD (u nás něco kolem litříku). Takže hra se odklání od f2p, který měla původně stanoven.

Uvidíme jak hra dopadne. V principu se jedná o Hero Shooter, kde hrají velkou roli uniktání zbraně a schopnosti každé z postav. A hlavně šílené možnosti pohybu, kde gravitace tolik roli nehraje. Což je velice zajímavé, protože střílečkové obecenstvo se zdá být přežrané advanced movementu. Pokud někoho zajímají hlubší detaily, na PlayStation Blogu je oficiální příspěvek od Cliffa.

Zkráceně tu máme ještě dvě videa. Nejdříve docela cool CGI trailer se solidním remixem Spirit in the Sky. Druhé video je v hlavní roli s Gregem Millerem (Kinda Funny), který navštívil přímo Boss Key základnu a vyptával se na všechno možné o hře a hlavně, jak je v jeho povaze, dělal totální koniny a byl nekorektní. Hra bude mít nějaké vylepěšní na PS4Pro a zdá se, že tvůrci cílí na 60fps na PS4.


DALŠÍ

CGwillWin