Trvalo mu 6 rokov prejsť Pokémon Ruby s Magikarpom

Trvalo mu 6 rokov prejsť Pokémon Ruby s Magikarpom
08:36, 11.05.2017

Písal sa rok 2002 a handheld Gameboy Advance dostal toľko očakávaný nový diel populárnej série Pokémon. Podtitul Ruby and Sapphire okamžite ovládol japonskú scénu a každý kto si tento skvost užíval, či už doma alebo vonku, určite nemal v úmysle ho prejsť len s jedným špecifickým a navyše najhorším Pokémonom všetkých čias.

Klik pro zvětšení (Trvalo mu 6 rokov prejsť Pokémon Ruby s Magikarpom)

Každý však nieje ako Youtuber s prezývkou Lemon, ktorý sa rozhodol nezosmiešňovať Magikarpa a skúsiť práve jeho poriadne vycvičiť a dostať ho cez celý príbeh až k záverečným titulkom. Pýtate sa ako dokázal práve s neschopnou rybou, trepotajúc sa na suchu, prejsť záverečný a nebezpečný Hoenn región?

Jeho taktika spočívala v použití obrovského množstva potionov v zámere nechať súperov vyčerpať všetky PP body a teda prestať úplne útočiť. Následne ich mohol doraziť a sláviť úspech. Záverečný level samotného a jediného Pokémona sa vyšplhal na úctyhodné číslo 75. Nutno podotknúť, že Lemon na svojej 6 ročnej ceste (áno presne tak dlho mu trval tento úspešný pokus) musel využiť služieb svojich kamarátov a kolegov nadšencov. Tak či onak je to znova raz dôkaz toho, že vo svete hier nieje nič nemožné a aj taká ryba na suchu môže byť najlepším bojovníkom.


DALŠÍ

CGwillWin