Heroes of the Storm 2.0 je tady!

Heroes of the Storm 2.0 je tady!
16:40, 26.04.2017

Včera proběhlo spuštění nové verze Blizzardí free to play moby Heroes of the Storm, nesoucí podtitul 2.0, na evropských serverech tedy až dnes. Hra dostává po bezmála dvou letech od vydání téměř kompletní předělání. Podíváme se, co pro nás Blizzard přichystal nového.

Kromě dvou nových hrdinů, obou z Overwatche, konkrétně D.vy a Genjiho, dostáváme novou mapu - také z Overwatche - zvanou Hanamura. Na té se budou nacházet rovnou dva payloady, jeden pro každý tým. Úkolem hráčů bude doprovodit jejich payload v pořádku do jeho cílové destinace a nepustit k němu protihráče.

Do hry také přibude možnost kupovat a měnit hlas svého "announcera", tedy hlas jakéhosi AI komentátora zápasů. Nemusíte tedy pořád dokola poslouchat neutrální hlas ženy odpočítávající vám začátek utkání, nebo vám připomínající, že vás zrovna zabili. Taky můžete sbírat různé spreje, smajlíky a portréty, tedy drobnosti, kterými si můžete zkrášlit svůj hráčský profil, nebo ozvláštnit zážitek ze hry.

Všechny tyto věci můžete získávat z Loot boxů, - podle mého nejlákavější novinky. Stejně jako v Overwatchi, když získáte level na jakémkoliv hrdinovi, obdržíte za to Loot box. A je už jen na vašem štěstí, jestli v něm najdete skin, postavu, nebo jen sadu smajlíků do chatu. Maximální Level vašeho profilu už také není nesympatická bezdůvodná čtyřicítka, ale nyní se sečtou všechny levely všech vašich hrdinů, a z toho se nějakým způsobem určí level vašeho účtu.

Spuštění celého updatu doprovází event zvaný Hanamura Showdown, který vám v následujících několika týdnech dovolí odemknout spoustu unikátních odměn jak do Heroes of the Storm, tak do Overwatche. A to jen tím, že budete hrát s kamarádem. Tak hurá do toho, ať vám to neuteče.


DALŠÍ

CGwillWin