Overwatch zřejmě letos dostane tři mapy

Overwatch zřejmě letos dostane tři mapy
09:30, 26.04.2017

Nikdo si nemůže stěžovat na množství obsahu v Overwatch, který je stále zdarma. Nové skiny, speciální eventy jsou každou chvíli venku a dokáží udržet hráče u hry. Pouze z hlediska map je to řekněme slabší. Za ten necelý rok jsme dostali dvě nové mapy - Eichenwalde a Oasis. To se pravděpodobně letos změní, protože v postu na Blizzard fóru Jeff Kaplan řekl, že mají rozpracované tři mapy.

Prý jsou všechny už za fází prvních testů a ačkoliv se vše může ještě změnit, vypadá to, že by mohli vyjít ještě letos. Tyto mapy jsou chystané pro Quick Play i Competitive, takže je nutné, aby byly vyladěné do posledního detailu.

Zároveň zmínil věc, která značí, že Blizzard hodlá trochu experimentovat. V přípravě má tři nestandardní mapy, které nepůjdou ani do Quick Play natož do Competitive. Co se pod tím skrývá? Těžko říci, ale bude to zajímavé, protože sám Kaplan říká "Chceme hrát na těch mapách stejně moc jako vy. Pracujeme tak rychle jak jen to jde.".

No a nakonec této novinky si dáme něco úsměvného. Světový server IGN si pozval Jeffa Kaplana a dal mu několik komentářů z jejich fóra, aby přečetl a zodpověděl. Je vidět, že Jeff má dostatečný smysl pro humor a dokáže dobře reagovat na ubohé hatery.


DALŠÍ

CGwillWin