Balíčky hrdinů zdarma pro HotS

Balíčky hrdinů zdarma pro HotS
08:32, 21.04.2017

Blizzardní MOBA Heroes of the Storm se těší slušné popularitě v rámci tohoto dosti saturovaného žánru. Nebyl by to slavný Blizzard, kdyby nechal hru ležet ladem a stále ji nevyvíjel a proto již brzo dorazí Heroes of the Storm 2.0, jak vylepšení nazývají.

Klik pro zvětšení (Balíčky hrdinů zdarma pro HotS)

Tvůrci slibují nový silný systém levelování, odměn plné Loot Chests, inovativní mapu Hanamura Battleground a samozřejmě také dostatek nových hrdinů. To vše už částečně teasuje na stránkách Heroes 2.0 a vše vyvrcholí Launch Party, kterou půjde 25. dubna/apríla večer sledovat na Twitchi. A pro všechny jenž se přihlásí do Heroes of the Storm po tomto datumu si připravil odměnu.

Klik pro zvětšení (Balíčky hrdinů zdarma pro HotS)

Každý hráč obdrží jeden ze čtyř balíčků s hrdiny, kteří se nyní nachází v samotné hře. Rozdělené jsou dle jejich využití - Assassin, Flex, Support & Specialist a Tanks & Bruisers. A pokud jste třeba úplně začínající hráč, tak Blizzard má šikovný dotazník, dle kterého určí jaký balíček se hodí vašemu hernímu stylu.

Takže pokud patříte mezi hráče HotS, tak se nezapomeňte připravit na změny ve hře a vyzvednout si svůj balíček. A pokud vás láká ve hře začít, tak takhle obsáhlý startovací balíček je dobrá příležitost.


DALŠÍ

CGwillWin