Dvě mapy do Titanfall 2 už příští týden

Dvě mapy do Titanfall 2 už příští týden
08:55, 19.04.2017

Titanfall 2 pokračuje v přísunu nového obsahu a konečně se zdá, že obsah dostává tempo. Kéž by to znamenalo, že by ve hře bylo čím dál více lidí online, protože počty hráčů jsou opravdu slabé. Takže DLC A Glitch in the Frontier vyjde 25. dubna/apríla a to zcela zdarma, jak je u Titanfall 2 známo. Obsahuje jednu mapu pro běžné módy a jednu pro Live Fire.

Glitch je střední mapa se spoustou náročnějších wallrunů, které umožní se dostat na druhý konec mapy šikovným pilotům velmi rychle. Části mapy z traileru vypadá, že si některé části vzala z tutoriálového Gauntletu, ale to může být jen můj pocit. Deck pro Live Fire je maličká mapa pro tenhle pekelně rychlý mód. Otevřená prostranství tu dají dost možností i na souboje přes celou mapu, takže odstřelovači budou mít žně.

Vrací se také mód Marked for Death z prvního dílu. Ten z každého týmu vybere jednoho hráče, který je cílem druhého týmu. Takže je třeba chránit svého "označeného" a přitom se pokusit zabít protivníkův cíl. Přibude také nová frakce, za kterou půjde hrát a levelovat. Pro "prestižáky" je určitě potěšující zpráva, že re-generation pro piloty se zvedá na 100 Generací.

Do budoucna se do Titanfall 2 podívá také zbrusu nový Titán, což tu ještě nebylo. Další Prime titání jsou logicky očekávaní a další obsah slibuje Respawn a EA.

Klik pro zvětšení (Dvě mapy do Titanfall 2 už příští týden)


DALŠÍ

CGwillWin