Hellblade: Senua’s Sacrifice ukazuje nové záběry

Hellblade: Senua’s Sacrifice ukazuje nové záběry
14:39, 09.04.2017

Sice hra Hellblade: Senua’s Sacrifice nemá ještě přesné datum vydání, ale už se o ní dozvídáme z vývojářských deníčků Ninja Theory nějaký ten měsíc. Dozvěděli jsme se de facto o kde čem.

Tento měsíc se dokonce na obálce magazínu objevila právě tato hra, takže se díky Game Informer můžeme dočkat i nových záběrů ze hry, které vám přinášíme níže v novince. O hře se pro Game Informer rozpovídal trochu více výtvarný ředitel Tameem Antoniades, který mimo jiné vystihuje žánr, o jaký se bude jednat. Původně hra měla být pouhou akční rubačkou, ale postupem času, jak se snažili tvůrci realizovat nápady, tak půjde spíše o akční adventuru.



Taktéž stojí za zmínku, že autoři pracují s polovičními náklady než je obvyklé u ostatních velkých AAA her. A přitom, dle prezentovaných záběrů a příslibů můžeme nabít dojmů, že jde o opravdovou AAA hru, o kterou se vývojáři i snaží.

Co už sie několikrát zaznělo, ale pro připomenutí hlavní hrdinka Senua na své cestě bude bojovat nejen s brutálními nepřáteli, ale i sama se sebou. Má psychické problémy, takže si bude muset udělat pořádek v hlavě. S tím souvisí i práce vývojářů, kteří studiem psychických problémů strávili dlouhé měsíce. Jak jsme zmiňoval hra sice nemá přesné datum vydání, ale měli bychom se jí dočkat během letošního roku na PlayStation 4.

DALŠÍ

CGwillWin