Ako sa predáva Nier: Automata a bude naozaj aj DLC?

Ako sa predáva Nier: Automata a bude naozaj aj DLC?
08:57, 05.04.2017

Nier: Automata je presne to čo firma Platinum Games potrebovala po zrušení jej nádejného projektu Scalebound, keďže dvojka tejto kultovej RPG značky dosiahla už teraz lepšie čísla než jej predchodca. Nielen k tomu sa aktuálne vyjadril režisér hry Yoko Taro, ktorý poďakoval všetkým majiteľom nového Nier-u, tí totižto dokázali zabezpečiť celosvetový predaj nad jeden milión kusov. Toto je slušný počet a preto sa veľa novinárov logicky začalo zase pýtať, ako to bude s prípadným dodatočným obsahom. Square Enix totižto najprv poprela nejaké plány na DLC ale následne toto svoje tvrdenie zase vyvrátila a tak sme vôbec nevedeli ako to bude. Aj k tejto téme sa Yoko Taro rozpovedal.

Aktuálny DLC obsah sa v očiach hráčov často formuje do prehnaných očakávaní. Všetci si po úžasnom Zaklínačovi a jeho prídavkom myslia, že každá firma bude okamžite do svojich hier pridávať niečo v podobnom rozsahu ale to nieje vždy možné. Aj preto musím konštatovať, že naša hra nemá na niečo v tomto duchu vôbec rozpočet. Ak však nakoniec nejaké DLC dokončíme, verím že uspokojí konzumentov a tí nebudú mať práve na expanzie pre Nier veľké nároky.

Z toho sa dá jasne usúdiť, že sa prídavky do tejto hry skutočne objavia, ponesú sa ale skôr v duchu nových oblekov či iných menej významných vecí, načo sme konieckoncov rovnako zvyknutý. Možno však stále existuje iskrička nádeje priamo v mape hry, kde nájdete pár jasne označených miest, na ktoré sa nieje možné vôbec dostať. Je to snáď pozostatok nenaplnených plánov s prídavným obsahom?


DALŠÍ

CGwillWin