Spider-Man možná vyjde dříve, než jsme očekávali

Spider-Man možná vyjde dříve, než jsme očekávali
21:48, 03.04.2017

Abych byl přesný: mám na mysli Spider-Mana od Insomniac Games. Rád bych zavzpomínal na tiskovou konferenci SONY ku příležitosti loňské E3, kdy právě oznámení této hry, jako exkluzivitu pro PlayStation, patřilo k jednomu z vrcholům celé tiskovky. I když, celá tiskovka patřila k tomu vůbec nejlepšímu, co jsem kdy viděl.



Ale zpět k Spider-Manovi. Osobně jsem měl za to, že tento titul má před sebou ještě hodně cesty k dokončení vývoje, a tak reálné datum vydání bude 2018-19. Ale dle Ryana Penagose, viceprezidenta Marvel Digital Media, bychom se mohli dočkat již letos. Konkrétně se nechal slyšet v živém streamu, že:

V roce 2017 toho vyjde více. Chybět nebude Spider-Man pro PlayStation 4 a Marvel vs. Capcom: Infinite pro PS4, Xbox One a PC

Co to tedy pro majitele PlayStation 4 nebo PlayStation Pro znamená? Začněte šetřit, protože se letos dočkáte pořádného nášupu. Když opomenu, že máme za sebou již Nioh a Horizon Zero Dawn, tak bychom se třeba mohli dočkat ještě: Grand Turismo Sport, Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, nového God of War, Days Gone (nedávno unikla spekulace o tom, že by mohlo vyjít v průběhu letošního srpna). A to jsem ještě zvědav s čím se letos pochlapí Sony na letošní E3.

DALŠÍ

CGwillWin