Odhalen Total War: WARHAMMER II

Odhalen Total War: WARHAMMER II
18:10, 01.04.2017

Sega právě oznámila vývoj Total War: WARHAMMER II. Druhý díl nám odhalí tajemstvím opředené kontinenty daleko na západě Starého světa. Hráči se vžijí do jedné ze čtyř ras

ze světa Warhammer Fantasy Battles, mezi kterými najdete vznešené elfy, temné elfy, ještěry a čtvrtou rasu stále čekající na své odtajnění, a vrhnou se do bitev odehrávajících se napříč očarovanými ostrovy, pochmurnými vnitrozemskými oblastmi, zrádnými močály a nebezpečnými džunglemi.

Ve hře Total War čeká hráče tažení, jaké tu ještě nebylo. Utkají se totiž o nadvládu nad slábnoucím Velkým vírem, který tisíce let vířil nad elfskou domovinou Ulthuanem. Každá rasa musí provést řadu tajuplných rituálů, které v souladu s jejich přesvědčením Vír buď posílí, nebo naruší. Celý boj pak vyústí zdrcující koncovkou. Dobývání území už dávno nestačí… tohle je závod o nadvládu, od které se pak bude odvíjet osud tohoto světa!

Total War: WARHAMMER II poskytne hráčům v tomto novém epickém tažení stovky hodin strhující zábavy. Krátce po vydání navíc vlastníci her Total War: WARHAMMER I a II získají zdarma obří spojenou mapu s oblastmi ze starého i nového světa.

DALŠÍ

CGwillWin