Zaklínač 4? CD Projekt Red promluvilo

Zaklínač 4? CD Projekt Red promluvilo
06:27, 20.03.2017

Zaklíač 3 je bezesporu jedna z nejlepších RPG her kterou jsme měli možnost vidět na našich obrazovkách. CD Projekt Red, dříve ne moc známé studio, si hrami ze světa ze světa Zaklínače (autor: Andrzej Sapkowski) vydobilo nejen slávu a úctu, ale také nastavilo laťku jistého standartu.

Netřeba tak říkat že po vydání finálního DLC k Zaklínači 3 se hodně hráčů po nějaké době začalo ptát, zda-li ještě uvidíme nějakou hru ze světa Zaklínače? Je známo, že CD Projekt Red teď přesunul většinu personálu k projektu Cyberpunk 2077, jenž slibuje svoji rozsáhlostí překonat i právě Zaklínače 3.

CD Projekt Red však nyní oznámil, že se opravdu chystá další díl série Zaklínače. Ačkoliv musíme připomenout, že už se nebude jednat o příběh Geralta z Rivie, který skončil právě třetím dílem. Nicméně ze stejného světa na nás bude čekat nový příběh, jaký na to si musíme počkat. Je jasné, že dříve než v příštím roce se o novém Zaklínači moc nedozvíme, zvláště když se teď studio zaměřuje na již zmíněný Cyberpunk 2077.

Těšíte se na další hru ze světa Zaklínače? Dejte nám vědět.

DALŠÍ

CGwillWin