War Thunder Assault přináší nové stroje a mapy

War Thunder Assault přináší nové stroje a mapy
21:47, 17.03.2017

Společnost Gaijin Entertainment oznámila vydání další velké aktualizace – 1.67 „Zteč” pro svou vojenskou MMO hru War Thunder. Aktualizace přináší nový kooperativní herní mód Zteč, bezmála dvacet nových strojů, včetně dalších japonských tanků a tři nové mapy, jichž je nyní ve hře už přes osmdesát. Nový kooperativní mód Zteč bude do hry přidán krátce po vydání aktualizace.

Do hry v aktualizaci 1.67 dorazila spousta zajímavých strojů, včetně britského samohybného děla FV4005 se smrtícím 183mm protitankovým dělem – je to zdaleka největší ráže ve hře – na trůnu nahrazuje 152mm houfnici z KV-2. Nedávno implementovaná japonská bojová vozidla dostávají trojici nových strojů, mimo jiné i nosič PTŘS Typ 60 APC a vícevěžový těžký tank Typ 95 Ro-Go. Ostatní národy nepřichází zkrátka, přibyla jim hromada nových tanků i letadel.

Aktualizace „Zteč” do hry přidává tři nové mapy – jednu leteckou a dvě pro kombinované bitvy. Na "Guyanské vysočině" začíná boj minimálně v 6 000 metrech nad mořem a celá lokace je rozdělená do několika „pater”, každé s vlastními bitvami a vítěznými podmínkami.

Dvě mapy pro kombinované bitvy se jmenují „Ardeny” a „Phang Nga” a jsou umístěny do prvních fází bitvy o Ardeny, respektive války v Tichomoří. Ta první umístí hráče na předměstí belgického Bastogne do boje o nadvládu nad městem a okolními sněhem pokrytými vrcholky. V té druhé, která se objeví v jednom z nadcházejících pre-beta testovacích víkendu námořnictva, budou hráči bojovat u pobřeží Thajska na vodě i ve vzduchu.

Klik pro zvětšení (War Thunder Assault přináší nové stroje a mapy)


DALŠÍ

CGwillWin