Horizon Zero Dawn nevyužívá PS4 Pro na maximum

Horizon Zero Dawn nevyužívá PS4 Pro na maximum
16:18, 13.03.2017

Horizon Zero Dawn je na pohled krásná hra a ještě krásnější když běží na PlayStation 4 Pro. Ať už ve 4K, tak i krásně vypadající 1080p a to díky lepšímu anti-aliasingu a supersamplingu, který si v 1080p může PS4Pro dovolit. Ale samotní lidé z Guerilla Games říkají, že zdaleka nevyužívají PS4Pro naplno.

V jednom rozhovoru se Samrat Sharma vyjádřil, že PlayStaion 4 Pro má mnoho síly a dovedou si představit co všechno dokáže. Bohužel v době, kdy se o ní dozvěděli a dostali dev kit, tak už Horizon existoval. Proto se prostě podívali a vymysleli nejlepší způsoby jak z více výkonu vytěžit pro jejich stávající hru. Prostě se pokusili, aby Pro přineslo hráčům něco navíc, ale hra nebyla designovaná od základů pro PS4Pro.

Nemyslím si, že je fér říci, že jsme ji nevyužili naplno. Zároveň však je fér uznat, že pokud bychom hru stavěli od základů pro Pro, pravděpodobně bychom ji využili jinak. Semrat Sharma, Guerilla Games o PS4Pro

Jeho vlastní "nejoblíbenější" vylepšení, které přináší PS4Pro jsou již zmíněný anti-aliasing a supersampling pro 1080p. A jako druhé hraní na pravé HDR TV, kde barvy opravdu září. Co vy, měli jste možnost porovnat běžnou verzi pro PS4 a verzi pro "Pročko"? Je tam rozdíl. My jsme se shodli, že rozdíl na Pro mezi 1080p a 4K je velice malý.


DALŠÍ

CGwillWin