Finále Destiny zná svůj obsah

Finále Destiny zná svůj obsah
08:11, 09.03.2017

Experiment Destiny se blíží ke svému finále. Jak bylo před pár dny propagováno trailerem, závěrečný obsah se jmenuje Age of Triumph a přinese poslední rozšíření hry zcela zdarma. To nepřinese zbrusu nový raid, jak by si někteří přáli, ale je spíše ohlédnutím za těmi třemi roky co aktivní hráči Destiny prožili.

Tím hlavním obsahem bude prožití všech raidů znova. Od Vault of Glass po poslední z The Rise of Iron byly připraveny pro aktuální level cap a vstup do nich bude nastaven na Light Level 390. Tudíž i hráči na maximálním levelu si prožijí výzvu opět úplně znova na jejich novém maximálním levelu. A ne Bungie se rozhodlo nezvýšit level cap nad 400. Hráči jenž ještě nemají level 400, dostanou nové možnosti jak se tam posunout, aby dosáhli toho, co je cílem první generace Destiny.

Nová Record Book nabídne přehled toho, co jste za ty tři roky dokázali ve hře. Budete se moci tím chlubit a ostatní budou vidět, že jste s hrou od začátku atd. Když se vám podaří naplnit všechny achievementy z této knihy, dostanete možnost si na Bungie obchodu zakoupit tričko, které je pouze pro ty co splní Record Book. Zmíněná kniha bude to jediné, co se asi přenese do Destiny 2, protože logicky gear ani postava tam přenést nepůjde a bude se nová éra začínat od začátku.

Pokud vás zajímají detaily, které jsem určitě nepochytil přesně, protože již Destiny nehraji. Můžete si poslechnout záznam živého přenosu s tvůrci hry, kde vysvětlují jejich motivaci za vznikem Age of Triumph a co nabídne.

Watch live video from Bungie on www.twitch.tv


DALŠÍ

CGwillWin