Variety Map Pack konečně potvrzen

Variety Map Pack konečně potvrzen
19:53, 07.03.2017

Update: Podle všeho bude balíček stát 15USD, což je standardní cena DLC pro Call of Duty. Ale také je to vyšší cena než DLC balíček stál v době vydání v roce 2008! K němu získají hráči předobjednávající na PSN (na CZ store zatím není) 10 Rare Supply Drops a Theme. Že DLC není součástí Infinite Warfare Season Passu, se dalo od Activision čekat.

Update 2: Celá tato zpráva hezky rozbouřila CoD komunitu a na Youtube je jedno video vedle druhého plného "rantu". Když nepočítáme youtubery, kteří jsou placeni přímo Activision a chválí vše co jim přijde pod ruku. Tak ta otevřenější a kritická komunita šílí. Nejvíce leží v žaludku cena DLC, protože MWR je "přílepek" k Infinite Warfare. Přílepek, který vyjde na 20USD, protože to je rozdíl mezi Legacy Edition a samotným IW. Absurdní stav, že DLC stojí 15USD, když samotná hra, která nejde koupit samostatně, vyjde principielně na 20USD. Ano je to možná stupidní matematika, ale ukazuje hamižnost Activision v první řadě. Nemluvě o tom, že se nejedná o nové mapy, ale o 10 let staré mapy, které dříve stáli 10USD (ano vím, že existuje inflace). A ještě jeden hezký argument, že 15USD za DLC k Black Ops 3, dostává hráč více obsahu, protože zde byly také Zombies.

Konečně zodpovězena jedna velká otázka ohledně Modern Warfare Remastered. Vyjde Variety Map Pack i pro Remaster? Zmíněný balíček byl historicky prvním DLC v sérii Call of Duty a také jediným pro Modern Warfare. Obsahoval celkem čtyři mapy - Creek, Killhouse, Broadcast a Chinatown.

Nyní na kraťoučkém teaseru máme potvrzené, že se tato čtveřice map dostane do MWR už za dva týdny - 21.3. Avšak máme tu další otázky. Bude zdarma? Bude třeba Infinite Warfare Season Pass? Půjde koupit zcela samostatně? A pravděpodobně bude mít náskok 30 dní na PS4 před XONE.

Killhouse se odehrává v hale kolem, které šlo projít v singlu a jedná se o maličký tréninkový koridor. Jedna z těch nejmenších map v sérii. Creek je naopak naprosto masivní mapa v poměrech série CoD. Ráj sniperů a opravdu jiná mapa. Broadcast je level z televizní stanice singlu CoD4 a vlastně bez větších změn. No a nakonec Carent...tedy Chinatown aneb remake klasického Carentanu z Call of Duty 1.


DALŠÍ

CGwillWin