hw
Dva nové launch tituly pro Switch

Dva nové launch tituly pro Switch
08:50, 24.02.2017

Jedna z častých kritik pro Nintendo Switch je "nedostatek launch titulů". Což je z určitých úhlů pohledu pravda. Z opravdu velkých titulů je tu totiž jenom Zelda a tím to končí. Není tu takový luxus jako měli Xbox One a PlayStation 4 při launchi, kteří měli zrovna všechny podstatné novinky z okolí (FIFA, BF, CoD...). Ale z těch menších titulů přibývá jeden za druhým a vzhledem k tomu, že konzole je napůl handheld, mě tyhle menší tituly dávají velký smysl.

Takže nově bude pro launch konzole 3.3.2017 připraveno Fast RMX. Hra jenž na Wii U moc díru do světa neudělala, ale extrémně rychlé závody se vždy hodí. A druhý, rozhodně velmi zajímavý titul je Shovel Knight. Ten bude obsahovat jak základní hru, tak velmi očekávané DLC Spectre of Torment. A vypadá to, že právě DLC bude mít nějakou menší časovou exkluzivitu právě pro Switch (ostatní by se měli dočkat v dubnu).

Nevím jak u vás, ale Shovel Knighta jsem dlouho ignoroval, takže se u mě posouvá na pozici co si koupím hned vedle Zeldy. I am Setsuna si bude muset počkat až dojedu Zeldu :)


DALŠÍ

CGwillWin