Humble Bundle jde proti Trumpovi

Humble Bundle jde proti Trumpovi
22:24, 13.02.2017

Tedy přesněji proti jeho přísné imigrační politice. Humble Bundle rozjíždí ode dneška přesně na týden akci s názvem Humble Freedom Bundle, kde nabízí skvělé hry za ještě lepší cenu. V současné době je k dispozici neuvěřitelných 39 her a 7 elektro či audio knih v čele s The Witness (recenze), Stardew Valley nebo Day of the Tentacle Remastered (recenze).

S pokorou nezapomínáme, že Spojené státy jsou národem imigrantů a že s hrdostí stojíme za vývojáři, tvůrci a charitami, kteří brání svobodu a spravedlnost pro všechny. ---Humble Bundle

Na rozdíl od většiny akcí je zde nastavena nejnižší možná cena na 30 $ (28,22 €), ale samozřejmě můžete zaplatit více. Všechny utržené peníze půjdou na charitu, jmenovitě můžete svůj příspěvek rozdat mezi ACLU (Americký svaz pro svobodu občanů), Lékaře bez hranic a International Rescue Committee (Mezinárodní záchranný výbor) a navíc už se stihlo za krátkou dobu vybrat 300.000 $, které slíbil Humble Bundle vyrovnat a také poslat uvedeným charitám.

Obsah balíčku (či spíše balíku) není ještě konečný a mohou nějaké hry či knihy přibýt. Nezapomeňte tak nabídku sledovat po celý týden. Mezi dalšími hrami, které bychom rádi zmínili, stojí Octodad: Dadliest Catch, Invisible, Inc., Super Meat Boy, World of Goo, The Stanley Parable, Superbrothers: Sword & Sorcery EP, VVVVV nebo krásná Subnautica. A to rozhodně není všechno. Tak šup na odkaz výše.


DALŠÍ

CGwillWin