Raven samozřejmě lhali a MWR má nové zbraně

Raven samozřejmě lhali a MWR má nové zbraně
10:31, 08.02.2017

Tedy oni to nikdy neřekli přímo venku. Pouze při eventu, kde "slavným" youtuberům ukazovali nové věci do Modern Warfare Remastered, to prý řekli. Řekli, že chtějí dodatečné věci v MWR ponechat čistě kosmetické. Ano "chtějí", oni Raven Software. Jenže oni nemají vládu nad hrou, dělají jen co jim nařídí Activision a těm je to úplně jedno. Takže jsem tomu nevěřil a spekulace jsem tu ukazoval několikrát - ty před více dvěmi měsíci uniklé zbraně jsou tu.

Kamchatka-12 (brokovnice), XM-LAR (assautl rifle) a Magnum .44 (pistole) jsou nové přírůstky do Depotu ve hře (což je jen místo, kde jde nakupovat balíčky nebo utrácet nasbírané díly). Zatím co jsem na internetu shlédl nějaké testy. Tak Magnum je téměř stejný jako Deagle. Pouze může mít tlumič, který nijak neovlivňuje damage této zbraně (takže se vyplatí) a má jinak velký zásobník. XM-LAR je zase prý velice podobný AK-47, jen o něco přesnější, ale má horší mířidla. Brokovnici jsem nezkoumal, ale prý je celkem silná. Každopádně z tohoto pohledu to vypadá dobře. Raven nyní vykřikují, že herní balance je pro ně priorita #1. No uvidíme, opravdu to v jejich moci není. Když náhodou nějaký panák z Activision nedostane prémie, hned tam bude "God Weapon".

Klik pro zvětšení (Raven samozřejmě lhali a MWR má nové zbraně)

Přibyli nám také další zbytečné kosmetické barvičky, postavičky, emblémy, cama atd. a nějaké ty melee zbraně. Co tady musím ale pochválit, že jakkoliv mi zasahování do staré hry vadí, tak oproti hlavní sérii Call of Duty, jsou tu udělané mnohem lépe. Nemusíte se stát gemblerem, abyste ty zbraně získali. Stačí prostě hrát a hrát, protože za herní "Parts" si můžete všechny zbraně vyrobit. Respektive splnit příslušnou Bounty a její odměnou je zbraň. Bude to stát něco kolem cca 5000 Parts, což je hratelné a MWR je v rozdávání Parts relativně štědré (pokud s tím něco neudělali nově). Takže mezi tím mikrotransakčním humusem, který ve hrách za tisíce nemá co dělat, je alespoň malé světélko, že to jde dělat férově.


DALŠÍ

CGwillWin