Éra Napoleona ožíva s hrou Holdfast

Éra Napoleona ožíva s hrou Holdfast
08:37, 23.01.2017

Debut malej ale o to viac odvážnej spoločnosti Anvil Game Studios, nás pod názvom Holdfast: Nations At War chce zaviesť do éry vojnových konfliktov legendárneho Napoleona a už teraz musíte uznať, že tento nápad sa vo svet interaktívnej zábavy neobjavuje nejako prehnane často.

Nezávislé štúdio Anvil Game, sídliac na Malte, vyvíja dobovo presnú kópiu historických bitiek a to exkluzívne pre stolné počítače. Pred pár dňami sa pochválili aktuálnym stavom svojej práce cez nový gameplay trailer a ten si samozrejme môžete pustiť nižšie. Než sa tak však stane, poďme si spoločne povedať pár faktov okolo tohto titulu.

Holdfast: Nations At War je striktne multiplayerová záležitosť, ktorá kombinuje FPS a TPS pohľad, odohrávajúc sa počas éry Napoleona a jeho ťaženia. Kombinuje jak boje na súši tak v rovnakej miere aj na vode. Môžete tak narukovať na vojenskú plachetnicu a skúsiť svoje šťastie ako námorník. Môžete narukovať do armády a po boku kolegov útočiť na opevnenia za podpory vlastného delostrelectva. Hra má prepracovaný systém hodností a ich postupného rastu získavaním skúseností. Boje sú náročné a vyžadujú veľkú dávku taktiky a sústredenosti. Holdfast: Nations At War je plánovaný na rok 2017.

DALŠÍ

CGwillWin