Co skrývá poslední expanze The Division

Co skrývá poslední expanze The Division
20:56, 19.01.2017

Už je to bezmála téměř rok, co se na pulty obchodů dostala hra The Division, která nás zavedla do pandemii napadaného New Yorku. Během své existence zažila řadu rozporuplných reakcí, včetně odcházení hráčů kvůli nedostatečnému end-game nebo problémovému matchmakingu. Těch příčin je bezesporu hodně. Vývojáři proto museli odsunout i data vydání nových rozšíření, aby opravili jádro hry. První dvě rozšíření jsou již za námi a před námi je tedy poslední, nesoucí název Last Stand, na nějž nás Ubisoft lákal včera krátkým teaserem.

Dnes se konal však speciální stream, ve kterém se o tomto nově chystaném rozšířením zveřejnily první střípky informací. Zásadní novinkou je fakt, že toto rozšíření vyjde ve stejný den, jak pro Xbox One, tak pro PlayStation 4. Tím tedy odpadá měsíční exkluzivita pro Xbox One. Samotný termín vydání nebyl zatím ohlášen, ale dá se očekávat, že by to mohlo být v brzké době.



Obsah Last Stand bude tvořen jak PvE, tak i PvP. O PvE se autoři zatím moc nerozpovídali, zmínili jen to, že rozšíření bude obsahovat novou incursion misi. PvP fanoušci se mohou těšit na nový režim 8 vs 8, kde hráči budou soupeřit o tři speciální body na mapě - tým kterému se povede zabrat tyto body vyhrává. Taktéž se můžeme těšit na nový update 1.6., jenž rozšíří Temnou oblast o lokace 7 - 9. Pochopitelně, jakmile se dozvíme více informaci, budeme vás informovat.

DALŠÍ

CGwillWin