Nádherný trailer na Injustice 2

Nádherný trailer na Injustice 2
19:28, 17.01.2017

Příběh v Injustice hrál překvapivě velkou roli a pro mě byl milým překvapením. Proto druhý díl nepošlape odkaz prvního a naváže tam, kde první skončil. Batman vyhrál svůj boj na Supermanem, ale tím to nekončí. Hrozba z bývalého tábora stoupenců Supermana je stále aktivní a vzniká také nová pochybná skupina The Society. Batman a jeho přátelé se budou muset poctivě ohánět, aby zažehnali další hrozbu. Tentokráte fatální pro celou zemi.

Ano, alespoň takto přiblížil příběh druhého dílu režisér filmečků Dominic Ciancolo. A že se máme na co těšit, to se můžete mrknout v přiloženém traileru. Kvalita CGI animace poskočila obrovský kus dopředu a pokud takto bude vypadat každý filmeček ve hře - bude to nádhera.

Trailer mimo jiné prozrazuje doposud neoznámené postavy a to - Robina, Banea, Poison Ivy a před objednávkový bonus Darkseida. Stále zbývá odhalit dalších 20 postav, které jsou na oficiálních stránkách stále skrytí. Mimo jiné byly představeny Deluxe a Ultimate Edice. První nabídne 3 DLC postavy a druhá 9 DLC postav. K tomu nějaké zbytečné skiny a kostýmy. Injustice 2 vychází 19. května/máje a já se nemohu dočkat.


DALŠÍ

CGwillWin