hw
Reggie Fils-Aimé: O Switch ešte neviete všetko

Reggie Fils-Aimé: O Switch ešte neviete všetko
10:08, 17.01.2017

Prezident US pobočky Nintenda a kultová osobnosť tejto firmy Reggie Fils-Aimé, sa aktuálne vyjadruje v rôznych rozhovoroch na žeravé témy okolo prichádzajúcej konzole Switch (3. 3. 2017 je celosvetový launch). Z jeho prejavu vyberám podstatnú informáciu okolo ešte nezverejnených faktov ku online schéme Switch.

Vieme že bude mesačne spoplatnená a rovnako vieme, že NES a SNES hry zadarmo, ktoré nám Nintendo mesačne hodí na profil, si už nebudeme v ďalšom mesiaci môcť znova zahrať bez prídavného platenia. Reggie však upozorňuje, že jeho firma si je dobre vedomá prvotných investícií hráčov, ktorý od čias Wii, WiiU či 3DS sypali peniaze do titulov zo sekcie Virtual Console. Nintendo však zaviedlo akúsi súhrnnú ID službu a teda fixný profil, pod ktorý sa evidujú jednotlivé nákupy len nedávno a tak práve Switch, by mohol konečne umožniť návrat vašich starých investícií do novej konzole.

V tomto duchu Reggie upozorňuje, že všetci tí nespokojný s oznámením o online službe pre Switch by mali čakať na ďalšie podstatné informácie, ktoré ešte neboli zverejnené. Do launch okna ostáva dosť času aby sa veci uviedli na pravú mieru a môžeme tak byť ešte dosť prekvapený z toho, čo Switch bude ponúkať svojim majiteľom.


DALŠÍ

CGwillWin