Hearthstone ve stylu mafiánů

Hearthstone ve stylu mafiánů
09:15, 08.11.2016

BlizzCon je za námi a Blizzard má svůj line-up nabitý víc než kdy jindy. Diablo, Starcraft, World of Warcraft, Overwatch, Heroes of the Storm a Hearthstone. A právě poslední zmíněný se dočkal představení dalšího rozšíření. To přidává do téhle fantasy trochu mafiánský styl.

Mean Streets of Gadgetzan je název rozšíření. Odehrává se v Gadgetzanu, což ve World of Warcraft bylo pouštní obchodní místo Goblinů. Nyní v prostředí Hearthstone se jedná o velkou metropoli, která však ve svých bočních uličkách, ukrývá pěkně velké podsvětí. Všemožné rasy tu spolu soupeří o moc a peníze. Tři mafiánské rodiny - pašeráci zbraní Grimy Goons, nájemní vrahové Jade Lotus a pochybní výrobci poutions Kabal. A přesně tuhle atmosféru navodí i přiložený představovací trailer.

Zmíněno bylo také pár nových karet, které se objeví v rozšíření. Piranha Launcher celkem jasně vypovídá, že půjde o vystřelování této "kousavé" ryby. Lotus Assassin zase získává za každé zabití stealth point. A Kabal Talonpriest dává přátelským kartám +3 zdraví. Karty budou různých ras a v rozšíření jich najdeme celkem 132. Každá mafiánská rodina bude mít Legendary kartu svého bosse. Některé karty, specifické pro každou ze tří rodin, půjde použít pouze pro tři typy decků.

View post on imgur.com
View post on imgur.com
View post on imgur.com

Kabalové podporují pouze mage, priest a warlock decky a jejich boss Kazakus může vytvořit instantně potion pro svého hráče. Assassíni z Jade Lotus zase půjde hrát jen pro rogue, shaman a druid deck. Jejich tajemný leader se specializuje na "tichou práci". Šéf Grimy Goons je Don Han'cho a jeho partička se specializuje na distribuci zbraní a podporují hunter, warrior a paladin decky.

Rozšíření zatím nemá přesný datum vydání, pouze víme "později tento rok". Ale už je k dispozici k předobjednávce. Mimo jiné také ve velkém - 50 balíčkové edici za 50USD.


DALŠÍ

CGwillWin