Remaster Call of Duty 4 vypadá božsky

Remaster Call of Duty 4 vypadá božsky
07:55, 05.09.2016

Sice se nám v pátek představil multiplayer v Infinite Warfare, který...no řekněme mě jako fanouška, který si užívá aktuální Black Ops 3, moc nenadchl. Ale nebudu soudit dopředu, pozitivní je zachování pohybového systému namísto vymýšlení dalších pokusů. Ale o tom tahle novinka není. Vedle IW přijde pro mnoho lidí to důležitější a to je Remaster té hry, která to vše začala. Resp. začala moderní éru Call of Duty a nastavila standard pro všechny budoucí MP tituly v sérii. Samozřejmě to je Modern Warfare a o remaster se postarali Raven Software.

Activision si pozvalo známé youtubery, kteří pokrývají každé Call of Duty na svých kanálech, na akci Call of Duty XP v Los Angeles uplynulý víkend. A mimo jiné si mohli zahrát právě Remaster. Jeden z těch top youtuberů (z mého pohledu normálnosti) je Drift0r jehož kanál sleduji už od sezóny Ghosts. Ten přinesl dvě videa z Remasteru a už po chvilce zjistíte jak moc je unešený. Jeho mluva ve videích je vždy bez nadávek a kultivovaná, ale zde si neodpustil tzv. "Fword", protože je to prostě boží.

Podívejte se sami, protože zatím to vypadá, že Raven udělal naprosto poctivou práci. Zachovali všechno z hratelnosti. Ani malá úprava ničeho (což samozřejmě obnáší známé věci - Jugernaaaaaaut), ale je to MW4 tak jaké bylo jen v moderní grafice a to je snad to co každý fanoušek chce. Vlastně jediná věc, která je ve hře navíc je "Inspect Weapon", což je "cool" hračička alá Counter Strike. Kde při stisknutí šipky dolu na D-padu si prohlédněte svou zbraň.

A ještě nový oficiální Multiplayer Reveal Trailer

Čisté gameplay video od IGN:


DALŠÍ

CGwillWin