Baví Vás Youtube? Na náš trh míří nový specializovaný časopis!

Baví Vás Youtube? Na náš trh míří nový specializovaný časopis!
21:05, 29.08.2016

A nejen na ten. Dočkají se i naši východní sousedé na Slovensku, a to rovnou ve své mateřštině. Časopis ponese název JJ (Džej Džej) a stane se prvním oficiálním časákem o Youtuberech, v dnešní době skutečně populárních lidiček, zabývajících se na svých kanálech více či méně povedenými kousky.

O distribuci se postará společnost Street Light Production s.r.o. a nového čísla se dočkáme vždy každý měsíc. Tisková zpráva dále uvádí, že se prvního čísla dočká již za dva týdny, konkrétně 15. září. Pravdou je, že podobný časopis na pultech našich trafik rozhodně chybí a když se rozhlédnu po svém okolí a teenagerech, hltajících každou novinku ohledně populárních videí, díru na trhu by JJ bezpochyby mohl solidně vyplnit.

Klik pro zvětšení (Baví Vás Youtube? Na náš trh míří nový specializovaný časopis!)

"Redakce není složena z nejlepších novinářů, ale z nejlepších JůTuberů, kteří patří mezi ty nejsledovanější v Česku a na Slovensku. Jejich osobitá videa si denně přehraje víc než milion fanoušků. Na obálce prvního čísla se objeví, kromě dalších JůTuberů i Fallenka (Andrea Havelková). Fallence, jejíž videa pravidelně sledují statisíce fanoušků, se časák věnuje také uvnitř v pravidelné rubrice JůTuber měsíce. Exkluzivní rozhovory, profily a plakáty JůTuberů doplňují texty o módě, kráse a životním stylu od Style With Me, Get The Louk, Zachyho a All Sarah All. Na své si přijdou i kluci, protože (nejen) je budou pravidelně svými texty o technických a herních novinkách zásobovat Martin Rota, House, Fallenka a MadBros. O to, aby časák nebyl nuda, se postará trio Vaďák, Vlada Videos a PeeetaaaTV. To už je pěkná nálož!", uvádí tisková zpráva.

Tak co? Vrhnete se na první číslo se stejným zápalem jako my v redakci?

DALŠÍ

CGwillWin