Poslední BO3 DLC už 6. září

Poslední BO3 DLC už 6. září
09:18, 26.08.2016

Sezóna se blíží ke konci a Black Ops 3 brzo nahradí jejich nástupce. Příští víkend se koná Call of Duty XP což bude obrovská akce v Los Angeles, kde se sejdou hlavní hvězdy této velice populární hry. Zde kromě představení Infinity Warfare multiplayeru proběhne hlavně CoD Championship 2016 o velké prize money na které celý rok v lize bojují ty nejlepší týmy. No a hned po skončení XP se majitelé Playstation 4 dočkají posledního DLC (sorry kluci z Xbox One až v říjnu).

To DLC se jmenuje Salvation a zatím nejpropagovanější je jeho Zombies část, která uzavře příběh čtveřice Richtofen, Dempsey, Takeo a Nikolai. Ty započali svůj boj už v roce 2008 v Call of Duty: World at War a nyní jdou do finále. Postaví se tváří v tvář Doctoru Montymu v The House. Poslední mapa se jmenuje Revelations.

Samozřejmostí jsou čtyři "nové" multiplayer mapy, tedy dvě nové a dva remaky jak už jsme zvyklí. Citadel se bude odehrávat ve starém hradě. Boj na blízko a spousta možností využít možnosti pohybu po mapě. Micro je opravdu fun záležitost. Mapa se odehrává na rodiném piknikovém stole takže "bacha je schovaný za hranolkou".

Klik pro zvětšení (Poslední BO3 DLC už 6. září)

Klik pro zvětšení (Poslední BO3 DLC už 6. září)

A jsme u remaků. První je Outlaw, který vychází z Black Ops 2 mapy Standoff. Tentokráte místo válečného zasazení bude vizuál hozen do westernového pojetí. Oblíbená mapa ve dvojce. Uvidíme jak poběží v tomto díle. A poslední je Rupture, které vychází z Outskirts z World at War. Tentokráte vesničku nahradí hi-tech zařízení, kdy se lidé snažili opravit zemskou atmosféru.

Klik pro zvětšení (Poslední BO3 DLC už 6. září)

Klik pro zvětšení (Poslední BO3 DLC už 6. září)

Tak co líbí? Labutí píseň Black Ops 3 vypadá na pohled skvěle a určitě se ještě dočkáme představovacích videí z multiplayeru a nějakých streamů.


DALŠÍ

CGwillWin