Pár nových informací ohledně PS Now pro PC

Pár nových informací ohledně PS Now pro PC
20:30, 23.08.2016

Internetem v poslední době zacloumalo i oznámení společnosti Sony ohledně uvolnění svého doposud exkluzivního programu pro konzoli Playstation 4, Playstation Now, i pro platformu PC. Služba bude prozatím spuštěna v Americe a Velké Británii.

Současně s stímto oficiálním oznámení byla uvolněna i informace ohledně chystaného USB adaptéru, díky kterému bude možné již k jakémukoliv počítači připojit bezdrátově i Dualshock 4. Ten bude svoji funkci plnit nejen v případě PS Now, ale také Remote Play, takže nyní již nebudete odkázáni pouze na drátové připojení či přes integrovaný Bluetooth v notebooku. Cena se bude pohybovat okolo 25 USD.

Co se týče cen předplatného, hráči budou moci zvolit buď měsíční za 20 USD nebo čtvrtletní za 45 USD. Případně bude možno hrát zapůjčené individuální kousky, u kterých se ceny budou pravděpodobně lišit. V současné době obsahuje Now knihovna něco málo přes 400 her včetně pecek jako The Last of Us, Uncharted atd. Všechny z nich bude samozřejmě možno hrát, aniž by hráči vlastnili danou konzoli.

Nyní nezbývá než doufat, že ke spuštění tohoto nadějného programu se někdy dočkáme i v Evropě.


DALŠÍ

CGwillWin