Assetto Corsa míří na PS VR?

Assetto Corsa míří na PS VR?
08:43, 23.08.2016

Zatímco konzoloví fanoušci netrpělivě čekají na pátek, kdy vychází Assetto Corsa pro konzole PS4 a XONE. Nebo možná čekají na naši recenzi na kterou se vrhneme ihned jak hra dorazí do našich rukou. Tak či tak, distributor propaguje svou hru, kde se dá. V daleké Austrálii probíhala oficiální novinářská launch party a tam mu položili zvídavou otázku.

"Co Assetto Corsa a Playstation VR?" a byli odměněni pozitivní odpovědí. Podle australského zástupce distributora bude podpora PS VR dodaná po vydání hry prostřednictvím patche. Po Driveclub VR (který však bude samostatnou hrou) je to další závodní titul, který hlásí podporu VR na PS4.

Dává to smysl. PS VR vychází už v říjdu a měsíc poté by mělo vyjít Gran Turismo Sport s jeho podporou. Pokud by se Kunos Simulazioni podařilo připravit podporu VR hned na start periferie. Tak mohou získat mnoho bodů a mírnou konkurenční výhodu. Nebudeme si nalhávat, že se GT se svým zvučným jménem může cítit ohroženo menším a mnohem více hardcorovějším Assettem, ale tomuto sympatickému titulu by to mohlo pomoci získat více fanoušků.


DALŠÍ

CGwillWin