UPDATE: První srazy hráčů Gwintu v ČR

UPDATE: První srazy hráčů Gwintu v ČR
20:05, 07.08.2016
Update:

Rádi bychom vás informovali o změně místa konání brněnského gwintového turnaje. Určitě půjde o změnu k lepšímu a nové prostory budou mnohem vhodnější a tematicky příznivější pro fanoušky této fantasy karetní hry. Takže v úterý 9. srpna od 18:00 si přijďte zahrát Gwint do E-sport bar 21 (Jánská 21). Pochopitelně nebude chybět i naše redakce. Těšíme se na vás.

Původní zpráva

Pokud jste alespoň na chvíli okusili svět Zaklínače 3: Divoký hon, určitě jste si povšimli, že téměř v každé putice si můžete zahrát karetní hru Gwint. Někteří hráči strávili dokonce více času posedáváním po hospůdkách a hraní této karetní hry, než samotným příběhem. Není divu, protože CD Project RED navrhl Gwint velmi citlivě, ale především návykově.

A vzhledem k tomu, že se Gwintu velmi dobře daří, vzniká nejen samostatná hra, které se již brzy dočkáme, ale i díky férovosti vývojářů se do oběhu dostaly karty ve fyzické podobě, a tak pochopitelně nic nebrání zahrát si pěkně u pivka s kamarády.

Pokud byste rádi okusili turnaje nebo si jen tak chtěli zahrát, potom pro Vás máme dobrou zprávu. V ČR vznikla klubovna právě této hry, a bližší informace můžete najít zde. Pochopitelně se nemusíte bát a pokud máte rádi fantasy svět Zaklínače a rádi si zahrajete určitě hoďte obavy za hlavu a zavítejte mezi ně. Zahrát si můžete pravidelně každý sudý týden (pro jistotu, teď je lichý týden). Ale kde? Většina z měst má svou vlastní klubovnu, a ta si řeší srazy po svém, nicméně zde přikládáme seznam měst, kde si můžete zahrát:


Klik pro zvětšení (UPDATE: První srazy hráčů Gwintu v ČR)

Velmi rád bych zmínil, že v Brně se blíží sraz, který bude již příští týden v úterý 9. srpna od 18:00 v Pivnici "U Šopajzů", Kapucínské náměstí 13, kde na vás čeká usměvavý a připravený prověřit vaše schopnosti v Gwintu Luboš Segeťa, jenž má na starosti klubovnu Gwintu v Brně. Pochopitelně zde nebude chybět ani naše redakce, takže pro vás připravíme pěkný report z této akce. Anebo nechcete raději přijít taky, abychom se všichni osobně sešli?

Klik pro zvětšení (UPDATE: První srazy hráčů Gwintu v ČR)

DALŠÍ

CGwillWin