Kingdom Come: Deliverance představuje zbroj a mnoho dalšího

Kingdom Come: Deliverance představuje zbroj a mnoho dalšího
20:47, 14.07.2016

Jestli se těšíte na chystané RPG Kingdom Come: Deliverance od studia Warhorse nesoucí český rukopis Dana Vávry, tak zbystřete, protože pro vás máme řadu nových informací, které by vás mohli zajímat.

Vše souvisí s nově vydaným vývojářským deníčkem, jenž naleznete níže v novince. RPG systém je navržen tak, aby si našel svou cestu takřka každý. Můžete upřednostnit boj, plížení nebo diplomacii. Čím více budete daný prvek využívat, tím se budete více zlepšovat. Pochopitelně je možné si daný prvek na určitých místech ve hře za úplatu nechat vytrénovat.



Dále se vývojáři rozpovídali o vrstvách zbroje. Asi není tajemstvím, že jich bude 16 (6 slotů pro tělo, 4 pro hlavu, 4 pro nohy a 2 pro šperky a ozdoby). Různé části zbroje se mohou překrývat a tvořit tak vrstvy proti útokům. A každá vrstva bude reagovat jinak na materiál zbroje útočníka. Zajímavostí je, že se vyplatí přemýšlet nad tím, "co si na sebe oblečete" pro danou situaci. Například pří výšlapu na nákup je lepši si nasadit hezkou blýskající se zbroj apod.

Před nedávnem jsme se dozvěděli, že Kingdom Come: Deliverance se data vydání během letošního roku nedočká, takže někdy v průběhu příštího roku, ale pozitivní zprávou je, že by hra měla vyjít nejen na PC, ale i na konzole, za což dávám vývojářům palec nahoru.

DALŠÍ

CGwillWin