Skyrim Remaster na E3? Prey 2?

Skyrim Remaster na E3? Prey 2?
09:08, 07.06.2016

Insider schovávající se pod jménem Shinobi602 opět tvrdí, že má zákulisní informace k nějakým titulům, tentokráte od Bethesdy. Tento člověk pod touto jmenovkou už leakuje jak o závod a přijde mi divné, že by se mu dařilo proklouzávat v informačních filtrech distributorů. Ale všechno je možné a třeba je to opravdu "ninja" (hlavní hrdina her Shinobi byl ninja).

Tentokráte v jednom podcastu na youtube tvrdí, že Bethesda na své konferenci představí remaster The Elder Scrolls V: Skyrim pro PS4 a XONE. Což asi fanoušky nepotěší. Teda potěší a nepotěší, protože každý by raději zbrusu nový díl TESu (ne žádné nepovedené MMO), než několik let starou hru. Neubírám na kvalitě Skyrimu, sám jsem mu propadl na stovku hodin. Moderská komunita na PC s ním dělá nadále pěkné kousky. Ale přece jenom nové dobrodružství je nové dobrodružství a vracet se tam, kde jsem "dostal šípem do kolena" se nemusí chtít každému. Každopádně už minulosti řekla Bethesda, že první věcí co udělala bylo naportovat Skyrim na XONE, takže se možná rozhodla přejít k finalizaci a vydání. Není to tak nepravděpodobné.



Druhá spekulace tvrdí, že Arkane Studios mají plné ruce práce s oživením projektu Prey 2, který před pár lety umřel. Opravdu bych tyto informace bral s velkou rezervou. Co jsem slyšel kousek podcastu, tak tam fabuluje prakticky nad vším možným. Na to nemusíte být insider, abyste řekli, že ID software by se mohl vrhnout po Doomovi na nového Quaka. A že Machine Games mají asi nějaký projekt ve vývoji. Takže je to dost s otazníkem a vše se dozvíme za týden.


DALŠÍ

CGwillWin