Overwatch je tu, za měsíc dostane sezóny

Overwatch je tu, za měsíc dostane sezóny
08:27, 24.05.2016

Je to tady. Nová hra a značka od Blizzardu je venku. Overwatch servery běží od jedné hodiny. Ještě před spuštěním hry na vás vyskočí "Day One" update, který má 9,66GB (na PS4) a bez kterého logicky nepůjde hrát. Takže kdo již má staženo může se vesele pustit do bojů v této originální fpsce.

Blizzard mimo jiné odhalil, že už v červnu přibudou do hry sezóny, které budou velice podobné tomu co je v Halo 5. Tvůrci je již testovali v rámci PC bety, ale poté ji stáhli a přetvořili, aby fungovala lépe. V Competitive Mode vás hra spojuje s podobně zkušenými hráči (Skill based match-making) a to vše v rámci hodnosti dané sezóny. Po třech měsících se Rank zresetuje a odstartuje nová sezóna. Samozřejmostí budou speciální odměny za úspěchy v rámci sezóny v podobě kosmetických věcí na postavy.

Kdo ještě neviděl, tak poslední a finální animovaný film ze světa Overwatch (alespoň před vydáním) se jmenuje Hero. Zaměřuje se na postavu Soldier 76. Tato celkem, na první pohled, nevýrazná postava mezi celou tou skvadrou, která ve hře je, tímto videem rázem stoupá výše.

No a pokud chcete trošku nekorektního humoru, tak je tu samozřejmě Conan a jeho Clueless Gamer. Tentokráte je více Clueless, protože hosté, které si pozval vůbec nehrají, ale mohou váz zaujmout, protože jsou z další velice probírané věci posledních dnů - Game of Thrones. No nebudu prozrazovat více, kdo zná Conana ví co čekat.

Jelikož ve hře se odemykají nové skiny na postavy, tak je to dost podstatná část hry. Že se nejedná o žádné nudné barevné variace, vám ukáže toto video. To ukazuje jedny z těch opravdu povedených skinů a jejich popkulturních odkazů (Tracer jako Spice Girls?). Pokud si nechcete kazit překvapení, tak toto video nekoukejte a doufejte, že vám vypadnou z balíčků ve hře.


DALŠÍ

CGwillWin