CoD4 Remaster mapy, zbraně a beta IW

CoD4 Remaster mapy, zbraně a beta IW
08:13, 04.05.2016

Během oznámení Remaster verze oblíbeného Call of Duty 4: Modern Warfare proběhlo, že bude obsahovat mapy Crash, Backlot a Crossfire. Nyní díky Forbes bylo odhaleno, že další do sbírky přibudou Overgrown a Bog. Proč se to vlastně řeší? Remaster bude obsahovat pouhých 10 map a přitom originál jich měl 16 bez DLC. Jaké budou ty další? Bude to těžké vybírat a já bych si své favority našel. Každopádně to nahrává dalšímu tlaku na nákup Season Passu, protože by šlo vsadit na to, že v rámci standardních DLC balíčků budou vycházet další mapy i do Remasteru.

Díky zmíněnému časopisu Forbes také víme, že herní mechaniky se nezmění. Hra bude vypadat lépe, ale samotný gameplay by měl zůstat stejný, takže to platí jak pro mapy a módy, tak pro zbraně, kill streaky atd. Což na jednu stranu může potěšit lidi, kteří chtějí tu samou hru jen v novém vzhledu. Ale zároveň to vrací známé problémy původní hry a že jich nebylo málo. Některé Perky jsou vyhlášené svou stupiditou (Last Stand, Martyrdom) a nikdo si nepřeje jejich návrat ani do moderních dílů. Mapy mají také mnoho problémů, speciálně umístění bodů pro Search and Destroy na některých mapách staví obránce do nevýhody. Vybalancování zbraní jako přehnaně silný Desert Eagle, to vše by bylo zpět. A to vše si představit v rukách hráčů, kteří jsou vytrénovaní z novějších dílů, dle mého názoru to bude dost zajímavé sledovat.



Že bude hra vypadat vizuálně opravdu skvěle, to tvrdí lidé z Raven Software. Jsou nadšeni co vše jim umožňuje nová technika, aby dokázali zvednou vzhled map a přitom zachovat duch originálu. Speciálně na, už tehdy krásné, mapě Overgrown si dali záležet. Rostliny, vítr, obloha, budovy, textury - prý strašně moc věcí upravili právě na Overgrownu, aby se jednalo o krásný zážitek. Že budou mraky vrhat stíny na mapu, přidá to dynamiku vzhledu.

No a na závěr malá poznámka k Infinite Warfare, ta podle všeho bude mít Betu (stejně jako aktuální Black Ops 3). Potvrzují to majitelé před objednávek z řetězce Target, kde na svých účtenkách našli kód na Betu.


DALŠÍ

CGwillWin