K novému CoD má být remaster CoD4 a internet šílí

K novému CoD má být remaster CoD4 a internet šílí
12:57, 27.04.2016

Včera jsem přinesl jeden únik názvu nového Call of Duty: Infinite Warfare. To už se na internetu bere jako jasně daný název (jaký by to byl Master Trolling Plan, kdyby to tam Sony ukázalo schválně). Ale ona to pravděpodobně bude realita, k tomu nahrává dneska uveřejněný obrázek, který by měl být fotkou rezervační karty v nějakém obchodu. A co tak rozvášnilo internet?

Uveřejněný obrázek totiž ukazuje obrázek s nápisem Call of Duty: Infinite Warfare Legacy Edition. A níže je napsané malým písmem, že "Legacy edice obsahuje remaster Modern Warfare". No a to je hotovo. Když se zmíníte o CoD4, lidé poklekají a začínají vzývat božskou bezchybnou hru. Takže asi tušíte jak teď diskuze na redditu a dalších probíhají - "Koupím to jen kvůli CoD4, na ten nový nejsem zvědavý.", "Stejně se bude hrát jen Remaster." atd.

Klik pro zvětšení (K novému CoD má být remaster CoD4 a internet šílí)

Prostě Modern Warfare ovlivnil jednu generaci hráčů neskutečným způsobem, je zapsán v duších hráčů zlatým písmem. Sám jsem jej hrál více jak 4 roky pravidelně a ještě v době PS4 jsme s přáteli obnovili privátní Search and Destroy sessions na Xbox 360. Takže není divu, že jsou všichni uneseni, ale já bych byl trošku mírnější v těch očekáváních.

První věcí je to, že je to pouze přídavek k samotné hře, takže nejde čekat, že bude hra předělaná komplet do aktuálního hávu, to snad ani nikdo nečeká. Spíš bych tušil něco jakože to bude "zpětně kompatibilní verze". Podobně jako přidává staré díly Just Cause na Xbox One. Což, ale na druhou stranu odporuje tomu, že Playstation je hlavní partner CoDu. Že by dostal něco navíc Xbox One se těžko člověku uvěří. Těžko říci, v dobách Xbox 360 byl vydán Call of Duty 1 jako Xbox Live Arcade, byl to prakticky původní díl obalen do emulátoru. Něco podobného čekám i zde, na PS4 trošku složitější, na XONE mají tvůrci podle mě téměř bez starostí. Jedno je u mě však jasné. Modern Warfare byla ve své době úžasnou hrou, ale z dnešního pohledu je na ní vidět velký zub času a tím nemyslím grafiku.


DALŠÍ

CGwillWin