Rozběhla se sbírka na pokračování Life is Strange

Rozběhla se sbírka na pokračování Life is Strange
20:36, 04.04.2016

Kickstarter je místem, kde se již v minulosti objevilo pár pořádně ujetých projektů, z nichž některé vznikly pouze s cílem obrat důvěřivé přispěvatele o jejich těžce vydřené peníze. Jinak tomu bylo ovšem u kampaně, spuštěné za jediným účelem. Vybrat dvacet tisíc dolarů na vývoj druhého dílu adventury Life is Strange, která nedávno dobyla srdce tisíců hráčů.

No, na vývoj... Cílem zakladatelky kampaně, Kate Marsh, nebylo ani tak sehnat peníze pro sebe a začít na hře samotné pracovat, jako poukázat na fakt, že by bylo skutečně super, kdyby se tomuto nelehkému úkolu pověnovali autoři prvního dílu z Dontnod. Samozřejmě, vybraná částka by v případě úspěšného zpracování tímto týmem bývala putovala na jejich konto a posloužila by k alespoň částečnému zafinancování samotného projektu.

I kdyby však Dontnod nekývli, peníze neměly směřovat autorce do vlastní kapsy, ale posloužit k případnému odkoupení značky a přenesení vývoje na jiné studio. Závěrem nutno dodat, že kampaň byla naneštěstí před několika málo okamžiky zrušena, což je rozhodně škoda. Nicméně nemáme v tuto chvíli stále žádné informace o tom, že by se Dontnod chtěli této značce nadále věnovat.


DALŠÍ

CGwillWin