Cyberpunk 2077 obdrží tolik času, kolik bude potřeba

Cyberpunk 2077 obdrží tolik času, kolik bude potřeba
16:17, 21.03.2016

Není neznámou informací, že práce CD Projektu na dokončení druhého datadisku pro Zaklínače 3 se blíží ke konci. Od jeho oficiálního oznámení v únoru 2013 uplynula dlouhá doba, a to nepočítáme čas, který byl hře do představení věnován. Je tedy dobré vědět, že polský CD Projekt věnuje svým hrám tolik času, a u jejich nadcházejícího RPG Cyberpunk 2077 tomu nebude jinak.

Generální ředitel CDPR Marcin Iwinski byl vyzpovídán serverem GameSpot ohledně jejich momentálních pracích, a z Iwinskiho vypadlo pár zajímavých - a zároveň potěšujících - slov.

"Práva na značky nekupujeme jen proto, že chceme mít nějakou značku. Hodněkrát nám byly předhozeny dobré nápady velkých značek, ale museli jsme odpovědět, že na ně nemáme práva. To, že jsme získali Cyberpunk, byla snad karma. Je to totiž naše srdcová záležitost," uvedl Iwinski.

"Vezmeme si tolik času, kolik budeme potřebovat. Chceme to udělat obrovské, tak to je," komentoval k situaci ohledně Cyberpunku. "Když do něčeho investujeme čas, musíme se na to plně soustředit, protože nemůžeme dělat dvě nebo tři věci zaráz. Není to možné."

"Je to jako u Rockstaru. Proč není nějaká hra od Rockstaru každý rok? Tak to je. Neděláme ve stylu FIFA, Call of Duty anebo Assassin's Creed," dodal Iwinski.


DALŠÍ

CGwillWin