hw
Co přinese PlayStation 5?

Co přinese PlayStation 5?
20:13, 08.02.2016

Ještě před pár měsíci jsme o konzolých současné generace, tedy o PlayStation 4 a Xbox One, hovořili jako o next-genu. Doknce se ještě ani na trh, pro běžného hráče, nedostaly VR zařízení pro tyto konzole a už se pomalu v této souvislosti začíná šuškat, co nám dokáže nabídnout ta nadcházející generace konzol, tedy PlayStation 5 nebo Xbox Two (či jakýkoliv jiný název dá Sony nebo Microsoft této periferii).

S jedním takovým příspěvkem přispěl i Paul Ross (spoluzakladatel studia Three Fields Entertainment), který si myslí, že nadcházející generace konzolý nám přinese hry, jež budou mít mnohem dynamičtější, interaktivnější a uvěřitelnější světy než doposud. Dle jeho slov vše spočívá v úplně jiném pohledu na věc ve fyzice. Ta už nebude jen o tvrdých tělesech nebo objektech, ale vše bude řešené na molekulární úrovní. Až teprve s tímto pojetím dokáží vývojáři dostat do rukou nástroje, díky nimž budou věci vypadat reálněji.

Napište nám do komenře, kdy si myslíte, že nastane období výměny herního zařízení? A hlavně, myslíte si, že na trh může vstoupit i nějaká úplně nová značka? Já osobně si myslím, že potenciál v tuto chvíli má snad jedině Apple, co myslíte?

DALŠÍ

CGwillWin