Zase něco o The Division

Zase něco o The Division
08:48, 05.02.2016

Tak zase článek o The Division, kdy už to skončí? No doufejme, že ne brzo, hra vychází už za měsíc a pár dní a doufejme, že budeme i za půl roku mít o čem mluvit, a nebudeme psát pouze sarkastické narážky jako v případě Destiny. Takže se nám tu sešlo pár nových informací, které zkusíme postupně nějak projít.

Vyšel nový trailer, který popisuje Skilly, které váš agent může mít. Skillů je celkem 12 ve třech kategoriích, ale každý z nich má ještě několik modů, což už taktické možnosti hodně oživuje. Zejména v partě lidí, když se vzájemně budete s kolegy/kamarády doplňovat. Modifikace Sticky bomby na Flash nebo Scan Pulse, který zvedne DMG proti označeným nepřátelům, zní opravdu dobře. Mrkněte sami.

Další věcí je pár detailů o DLC a Season Passu. V rámci Season Pass vyjdou celkem tři DLC. No a zatím tedy zajímavě zní jen to první, protože po vzoru Star Wars poslední DLC je "Počkejte na další informace". Tahle móda je naprosto úchylná a ze Season Passů dělá otravnou věc. Ostatně, kdo se zajímá a má chuť si přečíst něco v angličtině, tak může tady ten moc pěkný článek na Game Informeru na téma SP.

Takže první DLC Underground nás zavede do metra pod New Yorkem a to už samo o sobě stačí, aby téměř každý byl natěšený. Prolézat podzemní tunely v téměř vylidněném New Yorku, to je "win-win". Druhé DLC se jmenuje Survival a podle té jedné věty to tipuji na jejich podání Horde módu z Gears. No a třetí DLC jak jsem řekl velká neznámá.

Samozřejmě, že Ubisoft se snaží nalákat na Season Pass, takže kromě nějaký ingame exkluzivních věcí, budou mít majitelé přístup také k měsíčním speciálním eventům a exkluzivním "content dropům". A co vy? Zajímá vás Season Pass a vůbec kupujete někdy Season Pass ještě před vydáním hry?

A na závěr jedna taková polo spekulace vycházející z různých kusých informací. Level cap hry je nastaven na 30 úroveň a asi každého zajímá co pak? Jak bude vypadat tzv. Enda Game? Podle jednoho youtubera (viz. video níže) bude hra obsahovat Raidy. Potvrzuje to hned několik věcí, vyjádření Ryana Barnarda z 2013, kde zmiňuje "multi-group" content. A čerstvě také během beta live streamu jeden vývojář řekl "High level raid".

A aktuálně také v PC betě šlo v nastavení GUI šlo odhalit, že lze pohybovat group panelem (stav vašich parťáků) a zde se objevilo více obdélníků než jen vaše parta. To celkem jasně naznačuje, že by mohli být ve hře opravdu velké raidy, které budete muset dělat s více týmy dohromady. Mrkněte sami na video níže, kde to uživatel Arekkz vše popisuje.


DALŠÍ

CGwillWin