V únoru odstartuje druhá sezóna v Rocket League!

V únoru odstartuje druhá sezóna v Rocket League!
21:06, 25.01.2016

Jak jsme si již mohli zvyknout, sportovně akční pecka Rocket League se velmi často rozrůstá o dodatečný obsah. Rozhodně však není všem dnům konec. Ba co více, právě naopak. Všichni aktivní hráči netrpělivě očekávali zahájení druhé sezóny a mohou nyní slavit. Ta totiž propukne již během února a kromě samotného dalšího ročníku "ligy" nás čeká halda změn.

Některé z nich budou pouze kosmetické - hráči budou například stoupat žebříčkem dle svého skillu ve zcela nových třídách. Co však zní ještě lépe je fakt, že konečně budete moci na té které úrovni setrvat i o něco déle, než je tomu doposud.

Hra totiž bude brát v potaz vaši celkovou dovednost, takže již nebude na denním pořádku, že v random zápasech dostanete třikrát po sobě ne zrovna nabušeného hráče, díky kterému vám soupeři nadělí pět banánů jen to fikne a tradá do nižší úrovně. Na tento tah se rozhodně těším, protože není nic horšího, než si pracně vybojovat 50 bodíků, o které vzápětí díky "kvalitním" spoluhráčům během pěti zápasů přijdete.

V nejvyšší divizi nově nebude omezen počet hráčů, takže každý výjimečný hráč bude mít své místo. Už ať je to tu!


DALŠÍ

CGwillWin