Kompletní Stronghold Crusader II nyní k dispozici pro každého

Kompletní Stronghold Crusader II nyní k dispozici pro každého
13:48, 10.01.2016

Poslední rozšiřující aktualizace hradní simulace Stronghold Crusader II přináší čtveřici nových map, optimalizuje pohyb dělníků a všem hráčům zpřístupňuje dvě minikampaně určené původně pouze pro předobjednávající. Do budoucna pak již vývojáři žádná další DLC ani nový obsah pro hru jednoho hráče neplánují.

Delivering Justice

V minikampani „Delivering Justice“ se stáváte jedním z posledních vznešených křižáckých pánů. Ve snaze udržet pořádek a zabránit dalšímu prolévání krve ve Svaté zemi musíte chránit zranitelné arabské kupce, odrážet tlupy útočníků a nakonec i obsadit hrad nepřítele kontrolujícího cestu do Jeruzaléma. A zatímco se budete snažit zpacifikovat rozvratné živly a zachovat mír, budete si navíc muset i vyrovnat účty se svým starým známým.

Freedom Fighters

V minikampani „Freedom Fighters“ se stáváte neohroženým arabským vůdcem odhodlaným zatlačit zpět nezvaná křižácká vojska. Poté, co ubráníte Saladinovo mírumilovné hospodářství před podlým útokem křižáckých zbabělců, se musíte připojit k šáhovi a vyrazit do protiútoku. Jakmile vylákáte křižáky z jejich hradu do otevřené pouště, budete jim moci zasadit rozhodující úder a zaútočit na horský tábor, ve kterém se odehraje konečná bitva.



Každá z těchto minikampaní obsahuje dvě mise časově zasazené do příslušné příběhové kampaně Stronghold Crusader II a nabízí nové scénáře, achievementy a výzvy pro všechny hráče bez ohledu na jejich um. Zakoupit si je můžete samostatně nejenom na Steamu, ale rovněž i na GOGu.

DALŠÍ

CGwillWin