Oficiálne predstavenie pre Professional Farmer 2016

Oficiálne predstavenie pre Professional Farmer 2016
16:03, 27.11.2015

Farmárske univerzum video hier je aj cez vlnu apatie zo strany konzumentov stále viac populárnejšie a jednou z nových, a svoju pozornosť si žiadajúcich značiek, je rozhodne Professional Farmer. Presne ako samotný názov napovedá, v tejto hre sa zhostíte komplexnej simulácie života farmára, ktorý síce nehľadá ženu, ale zato sa snaží zveľadiť svoj majetok a dosiahnuť čo najlepší zisk za sezónu. Tú nám pre rok 2016 prinesie na konzole a stolné počítače firma Comgad, ktorá rovnako spísala nasledujúcu tlačovú správu.

Klik pro zvětšení (Oficiálne predstavenie pre Professional Farmer 2016)

Společnost Global Distributie a herní vývojářské studio VIS Games představily nové materiály ke hře Professional Farmer 2016! Tato hra nabízí dokonalý farmářský zážitek včetně původních strojů, realistických změn ročních období a dynamické půdy. Ale co je nejdůležitější: umožňuje vám vžít se do role profesionálního farmáře s veškerou krásou života na venkově.

Professional Farmer 2016 vyjde v prvním čtvrtletí 2016 a v České republice a na Slovensku jej bude distribuovat společnost Comgad.

Postavte se výzvě, kterou představuje profesionální zemědělství, a připravte se na zevrubnou dynamickou simulaci farmaření díky hře Professional Farmer 2016, která vyjde na PC, PlayStation®3, PlayStation®4, Xbox One a WiiU. Ovládejte širokou škálu vozidel a mašinerie na velkých venkovských lánech, vypořádejte se s přírodními živly a patřičně na ně reagujte, abyste maximalizovali výnos z polí. Starejte se o zvířata a rozšiřujte svou farmu!

DALŠÍ

CGwillWin