Časově omezená kooperace HearthStone

Časově omezená kooperace HearthStone
21:50, 04.11.2015

Pokud patříte k milovníkům karetních her a HearthStone: Heroes of Warcraft patří k vašim občasným nebo každodenním titulům, tak nepochybně máte už za sebou desítky, stovky nebo dokonce tisíce zápasů proti živým oponentům

Ale, co když tentokráte nebudete muset hrát proti svému kamarádovi, ale můžete si v kooperaci zahrát spolu a společně tak promýšlet kroky, jenž by měli vést k vítězství. Zatím se nesetkáte s živými oponenty, ale v režimu Tavern Brawl se postavíte jednomu soupeři Mechazodovi, který má 95 životů s útokem 2.

Klik pro zvětšení (Časově omezená kooperace HearthStone)

Může se to zdát, jako malý útok, ale zas na druhou stranu, vzhledem k velkému počtu životů a faktu, že stačí, aby jeden ze dvou hráčů zemřel, hra automaticky končí vaší vzájemnou porážkou. Tzn., jedná se o vydatnou výzvu.

Pochopitelně vzhledem k měnícím se výzvám v tomto herním režimu si Blizzard tak může připravovat půdu pro tu opravdovou kooperaci a přeci jen BlizCon je už o víkendu, a může přinést tento herní prvek jako stálou novinku v podobě zápasů 2 vs. 2. Co myslíte?


DALŠÍ

CGwillWin