Čekáte netrpělivě na Mafii 3? Zkraťte si dlouhou chvíli

Čekáte netrpělivě na Mafii 3? Zkraťte si dlouhou chvíli
20:42, 20.10.2015

Od minulého čtvrtka je k dispozici na pultech novinových stánků a trafik další kousek od Špidla Data Processing. Tentokráte je skutečně o co stát a byla by rozhodně chyba titul Mafie v New Yorku 2: Vysoké napětí minout.

Opět se vrátíme do Ameriky 50. let minulého století mezi populární gangstery, kterých ve hrách není nikdy dost. A jak už to tak bývá, k mafiánům bezesporu patří sem tam i nějaká ta vražda. Divné však je, že po mrtvolách není nikde ani stopy. Místo nich na místě tragédie vždy zůstává jen hromádka popela. Všichni svědkové navíc tvrdí, že zahlédli kulový blesk...

Policie je naprosto bezradná a proto přichází řada na vás, detektiva, který musí tyto tajemné události vyšetřit a pokusit se dopátrat nějakého logického vysvětlení. V této hledačce opět není nouze o logické minihry, takže i trocha rozumu v hrsti rozhodně nebude na škodu.

Hra navíc vychází rovnou ve sběratelské edici, jejíž součástí je bonusová kapitola s prologem příběhu, bonusy a nové puzzly, tapety, soundtrack a příručka hráče. Za těch pár korun slušná nadílka, není-liž pravda. Máte-li chuť pustit se do nějaké detektivky, tak rozhodně neváhejte a již zítra zavítejte k vašim oblíbeným obchodníkům.


DALŠÍ

CGwillWin